Demant direktorice PU „Bambi“

2
1060

Poštovani roditelji i građani Bačke Topole

Pre nekoliko časova sam na internetu i nekim medijskim stranicama pročitala lažne i ponižavajuće navode protiv mene od strane gospodina Dušana Uzelca.

Pošto sam prozvana kao direktor P.U. „BAMBI” Bačka Topola u jednom lažnom tekstu i pre svega političkim motivisanom imam moralnu odgovornost da se obratim svim roditeljima i građanima Bačke Topole.

Pisanje autora ovog teksta pre svega ima za cilj narušavanje mog ličnog ugleda,ugleda moje porodice i ustanove koju predstavjam i motivisano je predizbornim aktivnostima gospodina autora ovog lažnog teksta.

Sa punom moralnom odgovornošću tvrdim da navodi u tekstu nisu istiniti. U vreme kada sam išla kući sa službenim vozilom došlo je do kontakta vozila i bicikliste. Na sreću niko nije povređen. Svi ostali navodi gospodina Dušana Uzelaca su netačni i ponižavaljući. Deo teksta koji na najgori mogući način opisuje mene pre svega govori o osobinama čoveka koji je ovo napisao i na taj način skrenuo pre svega pažnju na sebe i svoje predizborne aktivnosti.

O svim drugim lažnim i netačnim navodima kao što su : korišćenje službenog vozila van radnog vremena i ostalih ponižavajućih navoda stojim na raspolaganju sa punom moralnom odgovornošću svim relevantnim i nadležnim organima.

Naglašavam da sve komentare koji su vezani za ovaj tekst, a tiču se lično mene možete dobiti u mojoj kancelariji svakog radnog dana od 7-15 časova od mene. Moja moralna obaveza prema građanima i ustanovi koju predstavljam me obavezuju da ne komentarišem i na ovaj način diskutujem sa autorom teksta, a sve u interesu i ugledu P.U. „BAMBI” kao i ugledu moje porodice i mene lično.

HVALA !

Direktor P.U. „BAMBI”

Fenjsaroši Fekete Timea

2 COMMENTS

  1. Mozda bi trebalo da oboje idu na detektor lazi..poligraf…..Pa ako se utvrdi da je neko lagao od njih dvoje, ..a (samo jedno govori istinu) Da se javno izvini onom drugom..A ubuduce da se vrsi alko test svim direktorima JP -u Backoj topoli ..(jer svi trose tudje ko pijani) !!!!

  2. Lično poznajem dotičnu direktoricu, i 100% tvrdim da ona NIJE PISALA ovaj demant! Zbog čega? Zbog toga što gospođa Timea nije toliko obrazovana da bi sastavila ovako nešto. A i kao što može da se vidi da postoje dve verzije demanta. Na srpskom, i na mađarskom. U redu je ako je neko hteo iz njene partije da prevede tekst, ali previše stvari su izostavili/dodali kada su pisali drugu verziju ovog teksta.
    Iz aviona se može utvrditi ko ovde laže, a ko istinu govori. S toga, gospođo Timea, dobro razmislite pre nego što odlučite koju verziju teksta “ste pisali“.

LEAVE A REPLY