Otvoreno pismo direktorici PU “Bambi”

4
5160

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Szerb nyelvű változata van.

4 COMMENTS

  1. Ju…. Sok! Imala sam prilike tokom prakse da komuniciram sa ovom zenom. Do duse prakse koju sam za tri god. Jedva dva puta obavila a ostalo obavljala po gradu u kom sam studirala. Da ne kazem da je BT jedini “grad” na planeti u kom ne postoje konkursi za staziranje itd. Da u jaslicama postoji zena koja prati jedno bolesno dete i cuva ostalu decu, s’tim da nikad nije skolovana za to! Mislim da je dovoljnooo….

  2. Dotična je pokazala neodgovornost u saobraćaju i za to treba da snosi sankcije zakonom propisane. Sve to ne znači da se loše profesionalno ponašala, niko od tih službenika ne traži da budu “Majke Tereze”, dokle god dobro i profesionalno obavljaju svoj posao privatno mogu da rade šta hoće dok je u skladu sa zakonom. U ovim stresnim vremenima je potpuno normalno da mlada osoba zaposegne za alkoholom kao anksiolitikom (isti bi efekat bio da se nakljukala tabletama za smirenje samo bi imala manje osuda), samo se u tom slučaju ne učestvuje u saobraćaju i krše propisi i ugrožavaju drugi učesnici. Možda je ona, na kraju, loša u svom poslu ali to treba da bude kriterijum za profesionalnu osudu a ne ono što radi u slobodno vreme.

    • Gospodja direktorka, je jedan od najboljih i najacih vaspitaca u poslednjih 10god. A u vrtic za ove dve gid je vise ulozeno nego poslednjih god od kako je na poziciji direktora. Stim kako su rekli u slob vreme neka se pije. Bolje bi bilo da ae pise peticija i da se vise radi na to. E kako se ophodi milicija prema nepropisnim parkiranjem auta…. I da se se trazi da stoje pored. “OS” skola, jer vozaci projure pored dece i udaraju ih, kao da im pale samare! E to je sramota i na tome treba da se radi!

LEAVE A REPLY