Politika privatnosti

Nikola Computers se obavezuje pružati zaštitu ličnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo osnovne podatke o korisnicima, koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne, da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju, i dostupni su samo licima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi članovi Nikola Computers tima, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Korišćenjem sajta www.backa-topola.com potvrđujete da ste upoznati, i u celosti prihvatate pravila i uslove korišćenja usluge Nikola Computers. Tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka, i daje saglasnost da Nikola Computers može, skladno odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka, obrađivati lične podatke naznačene u obrascu, za potrebe svojih evidencija i pružanja drugih usluga, obaveštavanja o novim proizvodima i uslugama i unapređenja usluga.

Nikola Computers se obavezuje da podatke korisnika neće davati na uvid trećem licu, osim u slučaju povrede zakonske regulative, ili u slučaju teškog kršenja uslova korišćenja sajta. Sporni slučajevi rešavaće se u skladu s odredbama važećeg Zakona o elektronskoj trgovini i ostalih zakona koji se odnose na Internet trgovinu.

Politika privatnosti računarskih podataka

Da bi aktivno učestvovali u analiziranju korisničkih navika i ukupnom poboljšanju sajta, www.backa-topola.com koriste Google Analytics, web analitičku uslugu koju pruža Google Inc. (Google). Google Analytics koristi tekstualne fajlove (cookies) koji se smeštaju na računar korisnika, a uz pomoć kojih imaju uvid u princip korišćenja sajta i načine na koji mu korisnici pristupaju. Sve informacije koje se na ovaj način prikupljaju o vašem korišćenju sajta (uključujući i vašu IP adresu, ali bez vaših ličnih podataka) biće preneti i sačuvani kod Google-a na serverima koji se nalaze na teritoriji SAD-a. Google koristi ove informacije u svrhu analize upotrebe čitavog sajta, kreiranja izveštaja o aktivnostima na sajtu za potrebe www.backa-topola.com kao i za druge usluge u vezi sa aktivnostima na www.backa-topola.com i upotrebom interneta. Google će možda proslediti ove informacije trećim licima, u situacijama u kojima zakon tako nalaže ili kada pomenuta treća lica obrađuju gore pomenute podatke u ime Google-a. Google neće povezivati vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podacima koje poseduje. Google nikada neće dobiti vaše lične podatke. Možete isključiti upotrebu cookies-a odabirom odgovarajućih podešavanja u vašem web pretraživaču, ali treba napomenuti da na taj način nećete biti u mogućnosti da koristite sajt u njegovoj punoj funkcionalnosti. Korišćenjem www.backa-topola.com pristajete na obradu svojih podataka preko Google-a, na opisani način i u gore navedene svrhe.