XI BAČKOTOPOLSKI KARNEVAL MEDA

0
579

17. septembar 2016.

JEDANAESTI!!!
Dom kulture opštine Bačka Topola ove godine organizuje XI BAČKOTOPOLSKI KARNEVAL MEDA koji će se održati 17. septembra (subota) u okviru manifestacije “DANI OPŠTINE BAČKA TOPOLA”.
Skrećemo pažnju svima, da nam je želja da i ove godine karneval bude zajednički praznik najmlađih. Nemamo pravo povlačiti starosne granice ali i ovaj put fokus stavljamo na decu u predškolskim ustanovama, osnovnim školama kao i kultrunim centrima, kulturno umetničkim društvima, nevladinim udruženjima koji rade i stvaraju u opštini Bačka Topola kao i dečje sekcije svih naših prijatelja iz zemlje i inostranstva koji su do sada učestvovali, a i koji nisu učestvovali a želeli bi da učestvuju na ovoj našoj velikoj manifestaciji šarenila i veselja.
Karnevalska povorka će ove godine da krene u 16.30 časova iz dvorišta Osnovne škole „Čaki Lajoš“ i kretaće se Omladinskom ulicom, Glavnom ulicom preko ulice Nikola Tesla do Manifestacionog trga.
Karnevala će svakako biti…
U slučaju kiše (a nadamo se da je neće biti) karnevalska povorka će se održati u sportskoj hali Osnovne škole „Čaki Lajoš“.
S ovim Vam samo skrećemo pažnju da smo počeli pripreme i očekujemo i od Vas da nam se pridružite i budete deo naše šarene, lepršave, razdragane karnevalske povorke i ove godine.
Molimo Vas da prijave dostavite najkasnije do 31.avgusta 2016. godine
Prijave možete dostaviti poštom, lično, ili na e-mail:kultura@stcable.net ; na fax:+381(0)24 713-515 adresa: Dom kulture opštine Bačka Topola, Glavna 12, 24300 Bačka Topola
Zahvaljujemo se i očekujemo Vaše prijave!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY